HTML insluiten

Wat kan ik doen met de HTML-sectie?

Daar is maar één antwoord op: de mogelijkheid is eindeloos!

Het HTML-gedeelte maakt verschillende integratie met verschillende apps mogelijk of voert zelfs verschillende aangepaste applicaties uit die u zelf schrijft (met behulp van HTML-codes).

Hoe u de aangepaste code kunt toevoegen:

1. Ga naar uw site editor.
2. Voeg een nieuwe sectie toe.
3. Selecteer "App Store & HTML" van de sectie-lijst.

4. Zodra een nieuwe sectie is gemaakt, beweegt u uw muis over het App-vak en klikt u "Bewerk".

5. In de app lijst, selecteer "HTML."

6. Kopieer en plak de HTML-insluitcode in het vak.

Vergeet niet op "Opslaan" te klikken als u klaar bent!

Hier zijn een paar dingen die u kunt doen:

1. Voeg HTML-insluitcodes toe voor verschillende applicaties die niet in onze App Store zijn opgenomen.
  2. Maak aangepaste knoppen, tekst secties, afbeeldingen, videogalerijen, enz. (U kunt iemand vragen om de code voor u te schrijven als u niet weet hoe).

Paar dingen om te onthouden:

• Zorg ervoor dat u ALLES kopieert als u insluitcodes uit bronnen kopieert! Codes zijn behoorlijk gevoelig en een ontbrekende of verkeerd geplaatste punt of ander interpunctie/letter/teken kan ervoor zorgen dat uw code niet werkt.
  • Als je een specifieke app hebt gehouden en deze op je Strikingly site wilt integreren, zoek dan naar de HTML-insluitcode. Neem contact op met de ondersteuningsmedewerkers van uw app en vraag hen om u te helpen het te vinden. Als ze niet nuttig zijn, neem dan contact met ons op! We vinden het heerlijk om manieren te vinden om te helpen!
  • De HTML insluitingssectie is exclusief voor apps die op uw webpagina worden weergegeven. Als u JavaScript-codes voor andere apps wilt toevoegen, moet u het aangepaste codegedeelte gebruiken.

Voor het geval je hulp nodig hebt, stuur ons een mail via support@strikingly.com of chat met ons.