Secties toevoegen en verwijderen

Voor meer informatie over het toevoegen, verwijderen, hernoemen en opnieuw ordenen van secties, bekijk onze korte Youtube tutorial.

Of volg de onderstaande instructies!

1. Klik de "Nieuwe sectie toevoegen" knop in het linkerpaneel

2. Blader vervolgens door de beschikbare secties en kies wat u aan uw site wilt toevoegen.

Hoe dupliceer ik een sectie?

1. Kies de sectie die u wilt dupliceren (klik op sectienaam).

2. Klik op het "tandwielpictogram" in de lijn met de
    gemarkeerde sectienaam en selecteer vervolgens de optie "Dupliceren".

Opmerking: de volgende secties kunnen niet worden gedupliceerd:

• HTML sectie
  • Eenvoudige Winkel
  • Eenvoudige Blog
  • Social Feed

Hoe verwijder ik een sectie?

Denk je dat een bepaalde sectie niet echt voor jou werkt? Of een bepaald gedeelte komt niet overeen met hoe het sjabloon werkt?

Hieronder vindt u de stappen waarmee u secties kunt verwijderen die u niet op uw site wilt hebben:

1. Vanuit uw Dashboard, klik "BEWERK" om naar je site editor te gaan.

2. Kies de sectie die u wilt verwijderen (klik op de sectienaam).

3. Klik op de "X" knop naast de sectienaam om de sectie te verwijderen.
U wordt gemeld dat de actie niet ongedaan kan worden gemaakt, dus let goed op welke sectie u verwijdert.

4. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u om bevestiging wordt gevraagd. Klik op "OK" om door te gaan.

Dat is het! Veel plezier bij het bewerken!

Opmerkingen:

• Als u onze nieuwe versie 4 - editor gebruikt, kunt u verwijderde secties herstellen zolang u de site-editor niet hebt gesloten of verlaten. U kunt dat doen door op de knop Ongedaan maken te klikken.

• Als u onze oude versie van de editor (versie 3) gebruikt, zijn verwijderingen van secties permanent en kunnen ze niet worden hersteld.

Voor verdere vragen kan u ons altijd een mail sturen via support@strikingly.com of chat met ons.