Facebook-opmerkingen insluiten

Hoe voeg ik een Facebook-reactie toe aan mijn site?

Voeg de populaire Facebook Comments-app toe aan uw site! Facebook-opmerkingen insluiten:

1. Ga naar editor > Nieuwe sectie toevoegen > App Store & HTML en klik op de knop "Edit" in de nieuw toegevoegde sectie. Selecteer vervolgens "Facebook-opmerkingen".

2. Kies een URL met besprekingen (standaard voor uw huidige website) en hoeveel opmerkingen die u op uw pagina wilt weergeven

3. Sla op en je vindt de Facebook-opmerkingenwidget op je site.

Zorg ervoor dat u op Publiceren klikt nadat u de wijzigingen heeft aangebracht! Voor het geval u hulp nodig heeft, stuur ons een mail via support@strikingly.com of chat met ons.