Bestellingen beheren vanuit Eenvoudige Winkel

Zodra u bestellingen heeft ontvangen, kunt u al uw bestellingen beheren in het dashboard Eenvoudige winkel bestellingen.

Order Status

• In afwachting - Geeft aan dat uw klant met succes een bestelling heeft geplaatst en de betaling is verwerkt
  • Voltooid - Markeert een bestelling als vervuld
  • Geannuleerd - Geeft aan dat u een teruggave voor de bestelling heeft verwerkt

Een bestelling ontvangen

Wanneer een klant iets koopt in uw online winkel, verschijnt dit als een bestelling IN BEHANDELING in het dashboard. Zowel u als uw klant ontvangen een e-mail met de details van de nieuw geplaatste bestelling.

Bestellingen voltooien

Om een bestelling te verwerken, klikt u op bestellingen te verwerken in uw Eenvoudige Winkel Bestelling-paneel en klikt u op "VOLTOOID".

Door "VOLTOOID" te klikken, stuurt u uw klant een e-mail waarin staat dat de bestelling is uitgevoerd. U heeft ook de mogelijkheid om een notitie aan de e-mail toe te voegen om deze ook naar uw klant te sturen.

Bestellingen terugbetalen. Terugbetalingen kunnen ook naar uw klant worden gestuurd via uw Eenvoudige Winkel Bestelling Dashboard. Klik op de bestelling die u wilt terugbetalen:

En klik vervolgens op de knop "Terugbetaling".

Hierdoor wordt een volledige terugbetaling gestart, artikelen worden opnieuw aangevuld nadat de terugbetaling is uitgevoerd. Er wordt ook een e-mail naar uw klant gestuurd om hem op de hoogte te stellen van de terugbetaling. Houd er rekening mee dat het verwerken van een terugbetaling 5 werkdagen kan duren.

Nadat een bestelling is terugbetaald, wordt de status van de bestelling gewijzigd in "Geannuleerd". Houd er rekening mee dat terugbetalingen niet kunnen worden teruggedraaid.

Bestellingen exporteren

U kunt bestellingen exporteren naar een Csv-bestand op het dashboard van Eenvoudige Winkel Orders. Om bestellingen te exporteren, klikt u op “Bestellingen exporteren”, het Csv-bestand wordt onmiddellijk naar uw computer gedownload. U kunt het bestand openen in Microsoft Excel, Nummers, Google Spreadsheets of een ander spreadsheet programma.

We hopen dat u deze functie nuttig zal vinden! Voor het geval u hulp nodig heeft, stuur ons een mail via support@strikingly.com of chat met ons.