Een domein van Bluehost verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt je door het proces van het aansluiten van je www en root domein op je Strikingly site. U kunt deze tutorial naar uw registrar sturen als u hulp nodig heeft. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar je Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Plaats je aangepast domein in het "Aangepast Domein/Subdomein" veld, zoals  "www.yourdomain.com" (without https:// or http:// or /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de "Pagina niet gevonden" fout bij het openen van uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-instellingen van Bluehost (Zone Editor)

1. Log in uw Bluehost account.

2. Klik de "Domains" tab.

3. Klik de "Zone Editor" uit het submenu.

4. Selecteer het domein dat u wijzigt in de vervolgkeuzelijst.

Opmerking: Wijzig uw naamserver niet, de standaard naamserver van Bluehost moet ns1.bluehost.com en ns2.bluehost.com zijn.

Stap 3: Voeg een CNAME-record toe aan Bluehost

1. Scrol omlaag naar de genoemde kop Add DNS Record.

2. In het "Host Record" veld, noteer www

3. In het "TTL" veld, enter 3600

4. In het "Type" veld, selecteer CNAME.

5. In het "Points To" veld, noteer www domain + .s.strikinglydns.com

www domain in het waarde veld "www domain + .s.strikinglydns.com" moet uw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden hoe de waarde zou moeten zijn:

• Your domain is www.xxx.com, de waarde moet volgende zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Your domain is www.abc.net, de waarde moet volgende zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Your domain is www.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

6. Klik "add record" knop.

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Zet een redirect op bij Bluehost

1. Klik de "Redirection" in de navigatiebalk.

2. Voeg een nieuwe redirect toe:

• Type: Permanent 301
  • Redirects to: http://www.yourdomain.com (deze URL is slechts een voorbeeld, verander deze naar uw domeinnaam)
  • Onder www. redirection: selecteer "Do Not Redirect www"

3. klik "add this redirect".

Stap 5: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, zal HTTPS/SSL automatisch geactiveerd zijn binnen de 24 uur. Zorg dat je browser cache is geleegd voordat u controleert of het domein werkt.