Voeg wachtwoordbeveiliging toe aan websites

Kan ik mijn pagina/site met een wachtwoord beveiligen?

Ja! U kunt dit als Pro-gebruiker doen via Instellingen> Toon Geavanceerd > Privacy in uw site-editor.

Hier is meer over wat u kunt doen met Pro.

Met een wachtwoord beveiligde paginalinks zien er als volgt uit: http://www.strikingly.com/i/password

Misschien wilt u uw pagina beschermen omdat...

U kunt ook een wachtwoord instellen voor specifieke pagina's als u de toegang tot de hele site niet hoeft te beperken.

Op dit moment kunt u het logo of bericht dat op de privacypagina wordt weergegeven niet aanpassen. We zijn van plan om dit in de toekomst mogelijk te maken!