Een domein van GoDaddy verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt u door het proces van het koppelen van uw www en root domein op uw Strikingly site. U kunt deze handleiding naar uw registrar sturen als u hulp nodig heeft. Als je een subdomein aansluit, kunt u GoDaddy Subdomeinen verbinden met je Strikingly site bezoeken. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/subdomein", zoals "www.uwdomein.com".

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" te voorkomen wanneer u uw site bezoekt.
  • Verwijder het protocol https:// of http:// om foutmeldingen te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-instellingen van Godaddy

1. Log in uw Godaddy's account.

2. Zoek je domein en klik "DNS"

Stap 3: Voeg een CNAME-record toe aan GoDaddy

1. Zoek naar bestaande CNAME-records waarbij de Host www is.

2. Klik op het "potlood" -pictogram om het record te bewerken.

3. Verander "Points to" naar www domain + .s.strikinglydns.com

www domain als waarde in het veld "www domain + .s.strikinglydns.com" zou uw domeinnaam moeten zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, dan moet de waarde als volgt zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.abc.net, dan moet de waarde als volgt zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.yourdomain.com, dan moet de waarde als volgt zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

4. Host blijft www.

5. TTL ingesteld voor 1 uur.

6. Klik "Save".

Stap 4: Verwijder een CNAME-record op GoDaddy

1. Zoek naar bestaande CNAME-records waar met de Host die _domainconnect is.
2. Verwijder dit record.

Stap 5: Stel een URL-forwarding in op GoDaddy

1. Scrol omlaag en ga naar "Forwarding" en klik op het "Potlood"-pictogram.

2. Stel het volgende in:

• FORWARD TO: http://www.yourdomain.com  (deze URL is slechts een voorbeeld, verander deze naar uw domeinnaam)
  • FORWARD TYPE: Permanent 301
  • SETTINGS: Forward only

3. Klik "Save"

*Als forwarding niet werkt, bewerk dan het A-record voor @ en wijs het in plaats daarvan naar 54.183.102.22.

Stap 6: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, HTTPS/SSL zal automatisch geactiveerd zijn binnen 24 uur. Zorg dat je uw browsercache leeg is voordat u controleert of het domein werkt.