Een domein van Register.com verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt u door het proces van het verbinden van uw www en root domein op uw Strikingly site. U kunt deze handleiding naar uw registrar sturen als u hulp nodig heeft. Als u een subdomein aan wilt verbinden, kun je Register.com Subdomeinen verbinden met uw Strikingly site bezoeken. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/subdomein", zoals "www.uwdomein.com".

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" te voorkomen wanneer u uw site bezoekt.
  • Verwijder het protocol https:// of http:// om foutmeldingen te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Log in bij Register.com

1. Log in bij Register.com.

2. Scrol omlaag tot bij "My Domain Names" en selecteer het domein dat je wil activeren. Klik "GO".

3. Zoek naar "Advanced DNS Settings" en klik "Edit".

Stap 3: Bewerk en voeg A-records toe op Register.com

1. In de IP Adres (A Records) sectie, klik "BEWERK RECORDS".

2. Onder "Host", zoek naar @ (None) en noteer 54.183.102.22 in het numerieke IP veld.

3. Zorg ervoor dat er geen IP-adres staat in de rij waar www als host wordt vermeld. Als dit het geval is, verwijder het dan.

4. Klik "VOLGENDE".

5. Klik "WIJZIGINGEN OPSLAAN".

6. Klik Ga terug naar Advanced DNS Summary.

Opmerking:

Als u andere A-records in uw account heeft:

• Host: @ - verwijder het als het niet verwijst naar 54.183.102.22.
  • Host: Leeg - verwijder.
  • Host: Mail of Email - niet verwijderen. Dit is voor uw e-maildienst.

Stap 4: Voeg een CNAME-record toe op Register.com

1. Scrol omlaag naar Host Aliases (CNAME Records). Klik "EDIT CNAME RECORDS".

2. In het Alias veld, voer "www" in.

3. In het andere Host veld, voer www domain + .s.strikinglydns.com in

• Voorbeeld:
    • Uw domein is www.xxx.com, dan moet de waarde als volgend zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
    • Uw domein is www.yourdomain.com, dan moet de waarde als volgend zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

4. Klik "CONTINUE".

5. Klik "SAVE CHANGES".

Stap 5: Wacht tot de records van kracht gaan

Nadat u de records van uw domein heeft ingesteld. Wacht 24-48 uur voordat deze instellingen van kracht gaan. Uw domein verwijst nu naar de Strikingly servers. Zorg ervoor dat u uw browsercache leegmaakt voordat u controleert of het domein werkt.