Een domein van 123-reg.co.uk verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt u door het proces van het verbinden van uw www en root domein op uw Strikingly site. U kunt deze handleiding naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft. Als u een subdomein aan wilt verbinden, kun je 123.reg.co.uk Subdomeinen verbinden met uw Strikingly site bezoeken. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/subdomein", zoals "www.uwdomein.com".

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" te voorkomen wanneer u uw site bezoekt.
    • Verwijder het protocol https:// of http:// om foutmeldingen te voorkomen.
    • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Step 2: Zoek de DNS-instellingen van 123 Reg

1. Log in uw 123 Reg's account.

2. Ga naar "Control Panel".

3. Selecteer in het gedeelte Domeinen uw domeinnaam met behulp van het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op de "Manage" knop.

4. Klik "Manage DNS" onder "Advanced domain settings".

5. Klik de "Advanced DNS" tab.

Opmerking: Verander de naamservers niet, 123 Reg's default nameserver Moet er zo uitzien:  ns.123-reg.co.uk, ns2.123-reg.co.uk.

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan 123 Reg

1. In het "Hostname" veld, noteer www

2. In het "Type" veld, selecteer CNAME

3. In het "Destination CNAME" veld, noteer www domain + .s.strikinglydns.com

www domain als waarde in het veld "www domain + .s.strikinglydns.com" zou uw domeinnaam moeten zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, de waarde moet volgende zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.abc.net, de waarde moet volgende zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

4. Klik "Add".

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Voeg een A record toe aan 123 Reg

1. In het "Hostname" veld, voer in

2. In het "Type" veld, kies A

3. In het veld "Destination IPv4 address" voert u 54.183.102.22 in.

4. Klik "Add".

Stap 5: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, HTTPS/SSL zal automatisch geactiveerd zijn binnen 24 uur. Zorg dat je uw browsercache leeg is voordat u controleert of het domein werkt.