YouTube Videos Autmatisch Spelen

Kan ik mijn YouTube-video's automatisch laten afspelen?

Als je wilt dat je YouTube-video automatisch wordt afgespeeld, moet je deze toevoegen met behulp van de HTML-sectie. Je kan dit hulp artikel van YouTube bekijken en zien hoe je de code voor de automatisch afgespeelde video kan krijgen.

Zodra je de code hebt, volg deze stappen:

1. Klik in jouw site-editor op "Een nieuwe sectie toevoegen" in het menu aan de linkerkant.

2. Selecteer App Store en HTML in de sectielijst.

3. Nadat een nieuwe sectie is gemaakt, plaatst u de muisaanwijzer op het vak en klikt u op Bewerken/Bijwerken.

4. Selecteer HTML van de apps lijst.

5. Klik vanuit YouTube op delen >> insluiten >> kopieer de code.

6. Plak de code in Kladblok. Voeg "?rel=0&autoplay=1" toe na de video-ID

7. Kopieer de code en plak deze in de HTML-app-box en klik vervolgens op "Opslaan".

Mocht je hulp nodig hebben, schrijf ons een mailtje naar support@strikingly.com of chat met ons.