Eenvoudige blogcategorieën

Voor bloggers die op zoek zijn naar een manier om blogberichten te organiseren en uw bezoekers een snel overzicht te geven van de onderwerpen waarover u schrijft, voeg gewoon categorieën toe!

Blogcategorieën toevoegen

Een blogbericht categoriseren: klik in de blog-editor op [Instellingen] in het zijpaneel en je ziet de optie om maximaal 5 categorieën aan het bericht toe te voegen.

Wanneer je het bericht publiceert, verschijnen de categorieën als klikbare links onder de titel. (Als u op deze categorieën klikt, wordt een nieuwe pagina geopend met alle berichten van die categorie.)

Blogsectie weergave van blogcategorieën:

Blogcategorieën beheren

Om blogcategorieën in één keer toe te voegen, te hernoemen en te verwijderen, gaat u naar de Eenvoudige Blog manager> Blog Settings> Blog Categories en klikt u op de blauwe link "Manage blog categories".

Verschillende blogcategorieën weergeven in de blogsectie

Pro-gebruikers kunnen meerdere Eenvoudige Blog secties toevoegen om verschillende categorieën op verschillende plaatsen op een site weer te geven!

We hopen dat u deze functie nuttig vindt! Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar support@strikingly.com of chat met ons. We horen graag uw feedback!