De taalinstellingen van uw site wijzigen

De instelling 'Sitetaal' is van invloed op kleine stukjes systeemtekst die uw bezoekers zien in de blog van uw site, de functie Simple Blog-abonnement, Simple Store en sociale feedsecties, bijvoorbeeld "Terug naar site" -knop voor blog, "Bekijk meer" -link voor sociale feed, de kopersstroom van Simple Store en e-mailmeldingen naar kopers.

** Deze functie verandert niets aan de inhoud die u heeft ingevoerd!**

Stuur al je vragen en feedback over naar support@strikingly.com of chat met ons. En als je verzoeken hebt voor andere talen, plaats ze dan in ons Idee forum. Alvast bedankt!