Aangepaste e-mailadressen

Wil je je eigen aangepaste e-mail hebben zoals yourname@yourdomain.com?

Als u uw domein bij een andere registrator heeft gekregen:

• Neem contact op met uw domeinregistreerder. Als u uw domein bij een externe registreerder heeft gekocht, kunt u bij hen navragen of zij e-maildiensten aanbieden. Enkele registreerders biedt dat tegen een minimale vergoeding.

• Meld u aan bij G Suite. U kunt zich aanmelden bij G Suite om uw aangepaste e-mailadres te krijgen. Hier is een korte handleiding over hoe u dat kunt doen:
    1. Meld u aan bij G Suite. Elk e-mail adres start vanaf $5 per maand
    2. Verifieer uw domein. Als u uw domein bij ons heeft gekocht, selecteert u "Add Domain Host Record" voor de verificatiemethode.
    3. Zet je e-mail adres op. Nadat u uw domein heeft geverifieerd, volgt u de wizard van G Suite om uw eigen aangepaste e-mailadres in te stellen.

Houd er rekening mee dat u voor stap 2 wellicht een paar minuten moet wachten voordat de instellingen van kracht worden voordat u op de knop "Verify" op Google klikt.

Voor Strikingly domeinen kunt u uw "Strikingly Email" accounts opzetten.

Voor het geval dat je hulp nodig hebt, stuur ons een e-mail via support@strikingly.com of chat met ons. We helpen je met veel plezier.