Sivun uudelleenohjaus kassan jälkeen

Kun asiakkaasi ovat maksaneet tilauksen sivustollasi, voit ohjata heidät toiselle sivulle. Luo kiitossivu, tai mitä vain muuta sisältöä haluat näyttää asiakkaillesi.

Löydät uudelleenohjaus asetuksen [KAUPPA] [KAUPAN ASETUKSET].

• Näyttääksesi asiakkaillesi tietyn sivun sivustollasi (esim. kiitossivu) kassan jälkeen, valitse “Uudelleenohjaa tietylle sivulle tällä sivustolla” ja valitse sivu & osio jonka haluat asiakkaan näkevän.

• Jos haluat viedä asiakkaasi ulkoiseen URL-osoitteeseeen, valitse “Uudelleenohjaa ulkoiseen URL-osoitteeseen” ja syötä URL.mceclip1.png

• Oletusvaihtoehto on “Ei uudelleenohjausta, pysy samalla sivulla”.

Muista painaa “TALLENNA” asetusen vaihdon jälkeen!

Huomautus: Uudelleenohjaus asetukset koskee kaikki tuotteita, fyysiset, digitaaliset sekä palvelut.

Huomautus: Jos käytät Strikingly Taiwan maksuja ja asiakkaasi valitseee UnionPay maksutavan: Unionpay:n takia, meille ei heti ilmoiteta menikö maksu läpi vai ei. Tämä tarkoittaa sitä, että UnionPay-käyttäjät uudelleenohjataan vaikka maksu ei onnistuisi. Huomioi tämä UnionPay asiakkaissa.