Näytä tuotearvostelut

Voit pyytää asiakkailta arvosteluja ja päättää mitkä arvostelut näyttää tuotteessa. On tärkeää rakentaa luottamusta ja kääntää vierailijat asiakkaiksi.

Huomautus: Tämä ominaisuus on saatavilla vain Pro-käyttäjille & siitä ylös.

1. Laita tuotearvostelut päälle

Löydä tämä ominaisuus [KAUPPA] > [TUOTEARVOSTELUT] ja klikkaa “Laita tuotearvostelut päälle”. Ku teet tämän, järjestelmämme lähettää automaattisen sähköpostin asiakkaalle 7 päivän jälkeen, pyytäen arvostelua.mceclip0.png

2. Täytä tilaus klikkaamalla "suorita"

Sinun pitää painaa “Valmis”-painiketta lähettääksesi kutsun tilauksen tuotearvosteluun! Klikkaa "Odottaa" tilausta [KAUPPA] > [TILAUKSET], ja näet “Valmis”-painikkeen alhaalla oikealla. mceclip1.png

3. Hallitse tuotearvosteluja

Kun asiakas lähettää arvostelun, saat sähköpostiin ilmoituksen. Uudet arvostelut näkyvät "Odottaa" listassa [KAUPPA] > [TUOTEARVOSTELUT], ja voit päättää hyväksytkö ne vai et. Vain hyväksytyt arvostelut näytetään kaupassa.__2021-05-14_10.57.34.png

4. Ota tuotearvostelut pois käytöstä

Voit ottaa tuotearvostelut pois käytöstä kokonaan klikkaamalla "Ota arvostelut pois päältä". Kun tämä on tehty, asiakkaasi eivät voi antaa arvosteluja, ja olemassaolevat arvostelut piilotetaan sivustollasi. (Voit laittaa tämän takaisin päälle koska tahansa.)__2021-05-14_11.06.13.png

5. Mitä asiakkaasi näkevät

• Asiakkaasi saavat “Tuotearvostely kysely” -sähköpostin 7 päivää tilauksen jälkeen.

• Kun asiakkaasi klikkaa "Kirjoita arvostelu" sähköpostissa", heidät viedään sivullesi jossa näkyy ponnahdusikkuna arvostelua varten.

• Lähetetyt arvostelut odottaa hyväksyntääsi. Kun hyväksytty, ne näytetään tämän tuotteen alla kaupassasi.
  • __2021-05-14_11.47.37.png

Huomautus: Voit katsoa sähköpostimallit klikkaamalla “Näytä sähköpostimallit”-painiketta [TUOTEARVOSTELUT], tai menemällä [ASETUKSET] - [ILMOITUKSET] - [NÄYTÄ LISÄASETUKSET]. “Tuotearvostelu kysely"-sähköposti on muokattavissa.mceclip3.png