Ponnahdusikkunat

Näytä ponnahdusikkuna sivustollasi!

Ponnahdusikkunat ovat käteviä moneen käyttöön, sähköpostien keräämisestä kuponkien mainostamiseen ja uutisten ilmoittamiseen. Käytä ponnahdusikkunoita tehostaaksesi sivustosi liidien luomista ja sitoutumista.

Ponnahdusikkuna on tosi helppo aktivoida sivustollasi -- menet vain Asetukset -> Promootio -> Ponnahudsikkunat. Tämä ominaisuus on saatavilla vain Pro-käyttäjille & siitä ylös.

On olemassa kolme eri ponnahdusikkunaa:

• Sähköpostilomake
    • Näytä yksinkertainen sähköpostilomake jotta yleisö voi ilmoittautua uutiskirjeille, päivityksille, tai mille vaan.
  • Ilmoitus
    • Näytä yksinkertainen kuva + teksti. Hyvä tapa ilmoittaa kuponkikoodeja tai uutisia.
  • Iän varmistus
    • Syötä muokattu teksti ja anna vierailijoiden päästä sisään tai lähteä pois. Jos he valitsevat poistumisen, vierailija joutuu "sisältö rajattu"-sivulle.

Mitä voin muokata näissä ponnahdusikkunoissa?

• Kaikissa ponnahdusikkunoissa on kolme valintaa asetelmalle: keskellä, kuva vasemmalla ja kuva oikealla.
  • Kaikki ponnahdusikkunat tukee muokattua tekstiä ja muokattuja kuvia.
  • Sähköpostiponnahdusikkunalla voit tehdä yksinkertaisen sähköpostilomakkeen ja nimetä lomakkeen elementit kuten haluat.
    • Klikkaa "Lisää asetuksia" asettaaksesi myös kiitosviestin lomakkeen lähetyksessä, sekä ilmoituksen sähköpostiin niin tiedät jokaisesta uudesta lähetyksestä.
    • Näet nämä ponnahdusikkunan lomakevastaukset yleisiölistalla sivustollasi! Suodata yleisösi "Ponnahdusikkunalomake."
  • Ilmoitusponnahdusikkuna antaa sinun asettaa muokattuja painikkeita jotka johtavat eri osioihin sivustollasi tai ulkoiselle sivulle.

Miten nämä ponnahdusikkunat käynnistyy?

Kun olet konfiguroinut ponnahdusikkunasi, tallena asetukset ja julkaise sivustosi. Julkaistu sivustosi näyttää nyt ponnahdusikkunan, kun vierailija käy sivustolla!

Jos vierailija päivittää sivuston, ponnahduskkuna ei näy uudestaan koko vierailun aikana -- tämä estää vierailijoiden ärsyttämisen samalla ponnahdusikkunalla.

Voinko asettaa käynnistyksen johonkin muuhun, kuten vain tietyt sivut tai toiminnot?

Tämä ei ole mahdollista juuri nyt, mutta voit lähettää meille idean ideaforumissa!