Upotettu Google Form

Kuinka lisään Google Formin sivustolleni?

Google Forms avulla voit luoa sähköpostilistoja, kyselyitä, tilauslomakkeita ja muuta. Lomakemerkinnät lisätään suoraan Google Spreadsheetiin . Opi lisää Googlee Docs käytöstä sivustollasi.

1) Avaa lomake ja paina "Lähetä lomake".

2) Klikkaa upottettu. Vaihda fontin koko miten haluat. Kopioi upotettu koodi.

3) Mene sivustosi editoriin > Lisää uusi osio > valitse "Sovelluskauppa & HTML".

4) Laita hiiresi osion päälle ja klikkaa "muokkaa".

5) Valitse Google Form ja liitä upotettu koodi. Klikkaa "Tallenna".

6) Paina "Julkaise" ja olet valmis!

Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.

Luo mahtava nettisivu minuuteissa Strikinglyn avulla!