Strikingly-tilisi sulkeminen

Olemme surullisia nähdessämme sinun lähtevän. 😔 Ennen kuin suljet tilisi ja poistat sivustosi, ota huomioon että:

  • Tilisi poistaminen on pysyvää. Jos muutat mielesi (ja huomaat että Strikingly on web rakentajan sielunkumppanisi joskus pian), sinun on luotava uusi tili meille. 
  • Sivustosi kaatuvat eikä niitä voi käyttää. Jos siihen on liitetty verkkotunnuksia, se näyttää virheilmoituksen jos yrität käyttää sitä. 
  • Sivustosi saattavat edelleen tulla esiin Google Haussa. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Google indeksoi sivustosi uudelleen ja huomaa ettei se ole enää ylhäällä. Älä huoli — jos käyttäjät klikkaavat linkkiä, he eivät näe sivustoasi (vaikka Google sallii välimuistiin tallennetun version katselun - kyllä, Google tallentaa sivustot välimuistiin).
  • Et voi hallita verkkotunnusta. Jos sinulla on aktiivinen verkkotunnus Strikinglyn kanssa, et voi hallita verkkotunnusta ja kaikki DNS-tietueet poistetaan. Huomaa myös että verkkotunnuksen ostoja ei palauteta. 
  • Tyhjennämme kaikki tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja laskutustietosi. Sinua ei enää laskuteta.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@strikingly.com tai chattaile kanssamme, jos haluat jatkaa. Lähetä myös tilisi sähköpostiosoite.  Meillä tulee ikävä sinua! 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö