Upotettu HTML

Mitä voin tehdä HTML-osiolla?

Tähän on vain yksi vastaus: mahdollisuuksia on loputtomasti!

HTML-osion avulla voit lisätä erilaisia sovelluksia ja jopa omia HTML-koodilla kirjoitettuja ohjelmiasi.

Kuinka lisätä kustomoitu koodi-osio:

1. Mene editoriin ja klikkaa "Lisää uusi osio".

2. Valitse "Sovelluskauppa & HTML" listasta.

4. Kun uusi osio on luotu, laita hiiresi uuden osion ylle ja klikkaa "Muokkaa".mceclip2.png

5. Valitse "HTML" listasta.

6. Kopioi ja liitä upotettu HTML koodi laatikkoon.

Älä unohda painaa "Tallenna", kun olet valmis!

Tässä muutama asia jota voit tehdä:

1. Lisätä monia HTML-sovelluksia joita ei ole sovelluskaupassa.
  2. Luoda kustomoituja painikkeita, tekstiosioita, kuvia, videogallerioita jne. (Voit kysyä jonkun tekemään koodin, jos et itse osaa).

Muutama asia muistaa:

• Kun kopioit upotettu koodia, kopioi KAIKKI! Koodit ovat herkkiä ja pienikin virhe voi tehdä koodista rikkinäisen.
  • Jos olet löytänyt jonkun tietyn sovelluksen ja haluat sen sivullesi, etsi sen HTML/upotettu koodi. Ota yhteys sovelluksen tukeen ja kysy apua. Jos heistä ei ole apua, ota meihin yhteyttä
  • Upotettu HTML-osio on vain sovelluksille jotka näkyvät sivustollasi. Jos haluat lisätä JavaScript koodia, sinun pitää käyttää kustomoitu koodi-osiota.

Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.