Upotettu MailChimp ilmoittautumislomake

Kuinka upotan MailChimp ilmoittautumislomakkeen sivustolleni?

MailChimp on sähköpostimarketointi-ratkaisu jolla sinun on helppo kerätä sähköposteja, suunnittelemaan, lähettämään ja jakamaan uutiskirjeitä. Jos käytät MailChimppiä sähköpostimarkkinoinnissa, näin upotat ilmoittautumislomakkeen sivustollesi -- helpotat sähköpostien keräämistä asiakkailtasi!

Huomautus: MailChimp-sovellus on vain Pro-käyttäjille. Jos olet kiinnostunut, voit päivittää Pro-sopimukseen täällä

1) Mene editoriin> click lisää uusi osio > valitse "Sovelluskauppa& HTML".

2) Laita hiiri osion ylle ja klikkaa "Muokkaa".

3) Valitse MailChimp.

4) Poimi upotettu koodi menemällä MailChimp hallintapaneeliin.

5) Klikkaa Audience > Sign up forms > Embedded forms, sitten muokkaa lomake miten haluat  :)

7) Kopioi upotettu koodi

8) Liitä see MailChimp sovellukseen ja paina "Tallenna".

9) Siinä se! Sinulla on nyt MailChimp-lomake Strikingly-sivustollasi.

Muista klikata "Julkaise" jotta lomake näkyy livesivustollasi!

Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com ta chattaa kanssamme.