Upotettu PayPal / Lahjoitus / Maksu

Kuinka voin saada lahjoituksia tai maksuja sivustollani?

1. Mene sivustosi editoriin, klikkaa "Lisää uusi osio".

2. Klikkaa "lisäasetuksete" ja valitse "sovelluskauppa & HTML"-osio.

3. Valitse PAYPAL sovelluslistasta.

4. Valitse painikkeen teksti minkä haluat näyttää. Lisää Paypal-sähköpostiosoitteesi, tuotteen/palvelun nimi, valuutta ja määrä. (Varmista, että sähköposti on oikein.)

Huomautus: Voit käyttää mitä vain PayPal-tiliä (Henkilökohtainen tai Yritys).

5. Klikkaa "Tallenna" ja kokeile painiketta esikatselussa!mceclip4.png

6. Kun vierailijasi painavat painiketta, heidät viedään tälle sivulle.

Jos tarvitset apua, lähetä meille viesti support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.