Yksinkertainen kaupan tuotteiden luokittelu

Simple Storen luokittelu on ominaisuus, joka tarjoaa kävijöille helpon tavan navigoida ja löytää Simple Store -tuotteitasi. Voit ryhmitellä tuotteita eri luokkiin ja näyttää myymäläluokkia Simple Store -osion navigaatiossa.

Luokkien lisääminen Simple Storeen

Voit lisätä ja hallita tuoteluokkia (enintään 50) siirtymällä Storeen ja napsauttamalla [CATEGORIES]. Voit lisätä, nimetä uudelleen, poistaa tai järjestää uudelleen luokkia tässä paneelissa. Katso alla olevat vaiheet lisätäksesi tuoteluokka kauppaasi.

Lisää luokkia kauppaasi napsauttamalla [LISÄÄ UUSI LUOKKA].

Tuotteiden lisääminen kategorioihin

Kun olet määrittänyt luokat, palaa tuotepäälliköksi ryhmittelemään tuotteesi luokkiin.

Valitse muokattava tuote ja valitse [TUOTELUOKKIA] -kohdan avattavasta valikosta luokkatunniste. Voit lisätä kullekin tuotteelle enintään viisi luokkatunnistetta.

Napsauta lopuksi [TALLENNA] tallentaaksesi muutokset ja valitsemalla toisen tuotteen jatkaaksesi luokkien lisäämistä.

Kauppojen luokittelujen näyttäminen

Kauppojen luokittelun näyttövaihtoehtoja on kaksi – voit joko näyttää kaikki tuoteluokat yhdessä Simple Store -osiossa seuraavasti:

Tai voit näyttää yhden tietyn luokan kullekin Simple Storen osiolle seuraavasti:

Voit valita luokan, jonka haluat näyttää Simple Store -osiossa, napsauttamalla Simple Store -osion oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa luetteloa.

Jos päätät näyttää kaikki tuoteluokat, osion yläosaan tulee luokkien navigointivalikko.

Jos päätät näyttää yhden tietyn kategorian myymäläosiossa, vain tällä kategorialla merkityt tuotteet näkyvät kauppaosiossa. Tällä tavalla voit lisätä sivustoillesi useita Simple Store -osioita.

Jos sinulla on meille kysymyksiä tai palautetta Simple Store -luokat -ominaisuudesta, lähetä meille ping-viesti osoitteeseen support@strikingly.com tai keskustele kanssamme.