Upotettu Google Docs

Google Docs on ilmainen palvelu Googlelta jonka avulla voit hallita ja tallentaa dokumentteja netissä. Jos haluat sivustollasi kävijöiden nähdä ne sivustollasi, voit kopioida dokumentin upotetun koodin ja laittaa seen HTML-osioon (vain Pro-käyttäjille). Tämä toimii myös muilla Googlen palveluilla kuten Google Sheets, Google Slides jne. Voit tehdä sen näin:

1. Laita dokumenttisi näkyvyys julkiseksi niin sivustosi vierailijat näkevät sen. Voit tehdä tämän klikkaamalla Jaa-painiketta oikaella ylhäällä dokumentissa.

Klikkaa "Hanki jaettava linkki" ja valitse "Lisää".

Valitse "Julkinen" linkinjakoasetuksista, sitten "Tallenna"

Tässä lisätietoa Google Docsin yksityisyydestä: Share a file or folder publicly -- Google Drive

2. Dokumentin upottamiseksi Strikingly sivustolle, mene dokumenttisi valikkoon, klikkaa "Tiedosto" ja valitse "Julkaise".

3. Valitse "Upotettu" välilehti ja klikkaa "Julkaise".
  4. Klikkaa "OK" vahvistaaksesi.

5. Kopioi upotettu koodi

6. Sivustosi editorissa, lisää uusi "Sovelluskauppa & HTML"-osio.

7. Laita hiiresi uuden osion ylle, klikkaa "Muokkaa" ja valitse "HTML".

8. Litää Google Docs koodi laatikkoon.

9. Esikatsele sivustosi jotta näet miltä dokumentti näyttää. Julkaise, kun olet valmis.
  10. Sinä se!

Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.