Blogin kategoriat

Bloggaajille, jotka etsivät tapaa organisoida blogipostauksia ja näyttää vierailijoille nopea yleiskatsaus, mitä olet kirjoittanut. Voit vain lisätä kategorioita!

Blogikategorioiden lisäys

Kategorisoidaksesi blogipostauksen: Blogieditorissa, klikkaa [Asetukset] sivupaneelissa, ja näet valinnan lisätä enintään 5 kategoriaa postaukseen.

Kun julkaiset postauksen, kategoriat näkyvät klikattavina linkkeinä otsikon alla.(Näiden kategorioiden klikkaus avautuu uudessa sivusssa näyttäen kaikki kategorian postaukset.)

Blogiosion näkymä blogikategorioista:

Blogikategorioiden hallitseminen

Lisätäksesi, uudelleen nimetäksesi, järjestääksesi uudelleen, ja poistaaksesi blogikategoriat kaikki samalla, mene [Blogi] > [Kategoriat].mceclip3.png

Eri blogikategorioiden näyttäminen blogiosiossa

Pro-käyttäjät voivat lisätä monta blogi-osiotato show different categories in different places on a site!

Toivottavasti pidät tästä ominaisuudesta! Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme. Olisi kiva kuulla palautteesi!