Aseta Google AdSense mainoksia Strikingly sivustollesi

Oletko Google AdSense -julkaisija? Jos olet ja haluat käyttää Google AdSense -mainoskoodiasi Strikingly-sivustollasi tai -blogissasi, voit tarkistaa seuraavat ohjeet.

Millaisia mainosyksiköitä voidaan käyttää?

• Display Ad - Suosittelemme tätä tyyppiä, koska myös verkkosivumme ovat responsiivisia. Kun valitset tämän koon ja asetat sen koon responsiiviseksi, mainokset sopivat automaattisesti sivulle/osioon sen laitteen näytön koon mukaan, jolla sivustoa tarkastellaan.
  • Auto Ads - Voit käyttää yhtä koodia, joka toimii koko sivustolla.

Näyttömainosyksikön luominen Google AdSense -palvelussa

1. Kirjaudu Google AdSense-tilillesi ja klikkaa “Ads > Ad Units > Display Ads.

2. Nimeä mainoksesi. Mikä tahansa nimi käy. Se voi olla mikä tahansa, jonka avulla voit helposti kertoa, mihin laitat koodin. Jätä "Ad size" -asetuksen arvoksi "Responsive", jotta mainoksen koko mukautuu automaattisesti minkä tahansa laitteen näytölle.

3. Kopioi koodi ja liitä se muistikirjaan.

Miten lisätä koodi Strikingly sivustoon

1. Mene sivustosi editoriin ja klikkaa “Lisää uusi osio”.

2. Valitse “Sovelluskauppa & HTML” -osio.

3. Vie hiiri äskettäin lisätyn osion päälle, napsauta "Muokkaa" ja valitse "HTML" käytettävissä olevista sovelluksista.

4. Liitä aiemmin kopioimasi Google Adsense -koodi ruutuun ja paina sitten "Tallenna".

5. Esikatsele sivustosi.preview.png

6. Huomautus: Tabletti- ja mobiililaitteiden esikatselu ei automaattisesti muuta mainosyksikön kokoa, koska teknisesti katsoen sivuston esikatselua tarkastellaan edelleen suuremmalla näytöllä (kannettava tietokone tai PC). Mainosyksikkö näyttää leikatulta. Jos haluat nähdä pienennetyn mainoksen, julkaise sivusto ja käytä sitä mobiililaitteella.

Responsiivinen mainosyksikkö näyttää mobiililaitteessa tältä:

7. Julkaise sivusto kun olet valmis!

Kuinka sijoittaa mainosyksiköitä blogikirjoituksiin:

1. Mene blogisi hallintaan ja muokkaa jotain blogipostaustasi.
  2. Klikkaa “lisää sisältöä” ja valitse “HTML”.

3. Vie hiiren osoitin "Sovelluskauppa & HTML" -elementin päälle ja valitse "Muokkaa".
  4. Valitse HTML liitä ad koodisi HTML boksiin. Klikkaa "tallenna".

5. Esikatsele blogikirjoitus nähdäksesi, miltä mainos näyttää julkaistussa blogissa.

Auto Ads (ennen nimellä Page-level Ads)

Auto ads ovat mainosmuotoja, joiden avulla voit lisätä sivustoosi yhden koodin. Koodi lisätään sivustolle vain kerran, ja se päivittyy automaattisesti, kun mainosasetusta muutetaan. Nämä toimivat millä tahansa sivulla monisivuisessa sivustossa, ja tämäntyyppinen mainos toimii mobiilissa.

Huomautus:Jos olet aiemmin asentanut Page-level ads mainoskoodin, sinun ei tarvitse luoda ja liittää mainoskoodia uudelleen, sillä sekä Sivutason mainokset että Automaattimainokset käyttävät samaa mainoskoodia.

Kuinka generoida koodi Auto adsille:

1. Google AdSense tililäsi, klikkaa “Ads>Auto ads”.

2. AUTO ADS-osiossa, klikkaa "SETUP AUTO ADS".

3. Kopioi koodi ja liitä se muistikirjaan.

Kuinka lisätä auto ads sivustollesi?

1. Mene sivustosi editoriin ja klikkaa Asetukset>Lisäasetukset>Kustomoitu koodi>Header-koodi.
  2. Liitä luomasi koodi Header koodiin ja napsauta "Tallenna".
  3. Auto adsin pitäisi näkyä sivustollasi 10-20 minuutissa.

Tältä se näyttää mobiililaitteella:

4. Siinä se!

Jos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.