Zrušení účtu Strikingly

Je nám líto, že odcházíte. 😔 Než zrušíte svůj účet a smažete své stránky, vězte, že:

  • Smazání účtu je trvalé. Pokud si to rozmyslíte (a někdy brzy si uvědomíte, že Strikingly je vaše spřízněná duše pro tvorbu webů), musíte si u nás vytvořit nový účet. 
  • Vaše stránky budou vypnuty a nebudou přístupné. Pokud k němu máte připojené nějaké domény, při pokusu o přístup se zobrazí chyba. 
  • Vaše stránky se mohou stále zobrazovat ve vyhledávači Google. Chvíli trvá, než Google vaše stránky znovu zaindexuje a zjistí, že už nejsou na webu. Nemějte však obavy - pokud někdo z uživatelů klikne na odkaz na stránky, vaše stránky se mu nezobrazí (ačkoli Google umožňuje zobrazit verzi uloženou v mezipaměti - ano, Google ukládá stránky do mezipaměti).
  • Nemůžete spravovat svou doménu. Pokud máte aktivní doménu u služby Strikingly, nebudete ji moci spravovat a všechny záznamy DNS budou odstraněny. Pamatujte také na to, že nákup domény je nevratný.  
  • Vymažeme všechny vaše údaje, včetně e-mailových a platebních údajů. Nebude vám již vystavena žádná faktura. 

Pokud chcete pokračovat, napište nám na support@strikingly.com nebo s námi chatujte. Zašlete také svůj e-mai. Budete nám chybět! 

Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 42 z 68
Máte další otázky? Odeslat požadavek